FarmaseuttiTarjoamme ammattitaidolla, joustavasti ja nopeasti kaikki apteekin peruspalvelut reseptilääkkeistä itsehoitotuotteisiin ja kosmetiikkaan. Neuvomme mielellämme lääkitykseen, ravitsemukseen ja suun- tai ihonhoitoon liittyvissä asioissa, myös ruotsiksi ja englanniksi.

Sijaitsemme S-marketin yhteydessä ja meille on helppo tulla. Olemme auki aamusta pitkälle iltaan, joten asiointi on mahdollisimman helppoa ja joustavaa.

Palveluihimme kuuluu lääkkeiden koneellinen annosjakelupalvelu, lääkityksen seuranta ja laivatarkastusten tekeminen. Uusimme myös e-reseptit ja otamme hävitettäväksi yksityishenkilöiden lääkejätteet.

Annosjakelu

Tarjoamme lääkkeiden annosjakelupalvelua yksityisille asiakkaille sekä kotisairaanhoidon, hoitokotien ja palvelutalojen tarpeisiin. Jakelu toteutetaan koneellisena annosjakeluna annospusseihin. Kaikki samalla annostelukerralla otettavat lääkkeet ovat yhdessä pussissa. 

Jaellut kahden viikon lääke-erät voi noutaa apteekista tai ne toimitetaan asiakkaalle kotiin tai muuhun sovittuun paikkaan. Huolehdimme annosjakelun piiriin kuuluvien asiakkaittemme lääkkeistä, resepteistä sekä lääketurvallisuudesta (esim. yhteisvaikutukset, päällekkäislääkitys) apteekissa. Mahdolliset muutokset lääkitykseen tehdään yhdessä hoitavan lääkärin kanssa. 

Lääkkeiden annosjakelu on hyvä apu kaikille osapuolille. Valmiiksi jaellut annokset helpottavat omaisten ja hoitajien työtä. Hoitokäynneillä voidaan keskittyä paremmin itse potilaan hoitoon ja hyvinvointiin. Annosjakeluun siirtyminen vähentää usein myös asiakkaan lääkekustannuksia. Lääkityksen vaihtuessa voidaan annosjakelua muuttaa helposti kahden viikon välein ja maksu koostuu vain jaelluista lääkkeistä. Asiakkaalle ei keräänny käyttämättömiä lääkepakkauksia kotiin.

Kuljetuspalvelu

Tarvittaessa toimitamme tilaamanne lääkkeet ja/tai muut tuotteet haluamaanne osoitteeseen. Kysy palvelun hintaa apteekistamme.

Ostot voidaan myös laskuttaa kuukausittain, jolloin maksua ei tarvitse periä kuljetuksen yhteydessä. Neuvottele tiliasiakkuuden yksityiskohdista apteekissamme.

Reseptien uusiminen

Välitämme elektroniset reseptinne uusittaviksi omalle terveysasemallenne. Halutessanne teemme reseptien uusintapyyntöjä myös yksityisille lääkäriasemille. Palvelu on maksuton. Otathan kuitenkin huomioon, että yksityislääkäri saattaa periä palveluistaan maksun. 

Lääkejätteet

Otamme vastaan kotitalouksien tarpeettomia tai vanhentuneita lääkkeitä edelleen hävitettäviksi. Lääkkeet voi poistaa alkuperäispakkauksista esimerkiksi läpinäkyvään pussiin. Elohopeaa sisältävät kuumemittarit, jodia sisältävät valmisteet sekä lääkkeenannosteluvälineet, jotka voivat aiheuttaa pisto- tai viiltovaaraa pyydämme toimittamaan erikseen pakattuina ja hyvin merkittyinä.